HOME  | ISZAHAM  | GALLERY  | HEADLINE  | FACEBOOK  | TUMBLR  | TWITTER  | REVIEW

Labels

Art (1) babycakes (2) bag (2) Book (1) drop dead (3) DVD (2) Education (3) Event (10) fixie (2) Friend (12) Gig (5) Given (2) Headline (3) heart (6) Life (24) Photo (20) Review (8) SPA (1) SPP (1) stuff (7) t-shirt (4) Title (7) Website (1) Work (4)

Followers

The blog of Iszaham Sukor

Wednesday, January 19, 2011

teddy BEAR !

Jan 8th, 2011 aritu. aku gi gig kt soundmaker. aku pi la sebab cek Xiyi Teh dok sruh aku trun gak, kata dye ada suprised kt aku. Dengan perasan tk nak mghampakn xiyi. aku brsama Ozu dan roomate dye hisyam trun penang. dan ada lagi sorang yg join kmi, nama dye Atyn Junaidi, mmg best kawan nga dye ni. Kasaq tkpi seyes bAek hati.

Dalam pkul 9 mlm camtu, Xiyi pggl aku then trus bagi hadiah [btoi la, harijadi aku January 4th]. Dye sruh aku buka lpas bLik ni. Dlm pkul 2pagi camtu baru aku buka, tu pn mase lepak kt Queensbay. Aku punya dok ingat Xiyi bagi CAWAN sebab box tu ada bentuk cawan kt luaq. Lepas tgok isi kandungan kt dlm, rupe2nya TEDDY BEAR. Memang comel, gebu, best je pggl. La ni, aku dok bwt p'hiasan lappy aku la. COMEL kot TEDDY BEAR tu !

bawah tu teddy bear yg dye hadiahkn. THANK SO MUCH XIYI TEH !

(Click on the image to view it.)

10 comments:

farteen said...

:O comeynyaaaaaaaa

Iszaham Sukor said...

mau tau la :)

Anonymous said...

hehe .. tengs coz update kat blog :)

xiyi teh teddy buu ~ said...

haa .. tengs coz sudi terima haa :)

Iszaham Sukor said...

@xiyi. semestinya. terima sudi bg adiah :)

Iszaham Sukor said...

@anony. welcome!? [org yg sama kot] ;)

farteen said...

baru prasan kita geng asus! sep cket !! ;D

Iszaham Sukor said...

asus jgk. GENG ! hai geng asus :) hee

mira_momoy said...

sh0mel3 .)

am DOYLE said...

gebu je pgg bear tu ;)

INSPIRATION --> blogger person that who i'm admired ;
Ozu Abd Aziz & Atyn Junaidi (^_^)Y