HOME  | ISZAHAM  | GALLERY  | HEADLINE  | FACEBOOK  | TUMBLR  | TWITTER  | REVIEW

Labels

Art (1) babycakes (2) bag (2) Book (1) drop dead (3) DVD (2) Education (3) Event (10) fixie (2) Friend (12) Gig (5) Given (2) Headline (3) heart (6) Life (24) Photo (20) Review (8) SPA (1) SPP (1) stuff (7) t-shirt (4) Title (7) Website (1) Work (4)

Followers

The blog of Iszaham Sukor

Sunday, February 27, 2011

Felix the Cat

Jumaat - Feb 25, aku balik rumah dengan niat nak ambil t-shirt DROP DEAD. Kali ni, aku beli yang FELIX the CAT. Aku masih ingat lagi, massa kecil-kecil aku suka tengoq ceti tu. Bila kenang balik aku rase seronok sangat, dapat lupakan sesuatu yang sedih. Aku sebenarnya remuk hati. Takpi malais la nak ceti. Ceti pon bukan hampa mau baca kan kan.

Okay sudah pasal ceti lama. Yang geram ampA tau apa. Rupe2nya t-shirt tk sampai lagi ! Tkpala jugak. Sebelum aku nak balik poli, aku dapat satu text dari 42 FAME SHOP . tutt tutt "Bro, felix dah sampai!send alamat bro, n name pnuh, ptg nie aku post dah". Aku apa lagi, dengan lajunya, balas balik text ! Walaupun aku kecewa balik tkda baju, tkpi aku seronok dapat luangkan massa dengan mak dan ayah aku. Tambah dapat jumpa abang aku. Aku dua bradik je. Aku dan abang aku !


(FELIX)

3 comments:

+akufobia+ said...

ohh.ganas.nice la felix.

+akufobia+ said...

ohh.ganas.nice la felix.

zaham DOYLE said...

conpem. tees DD ! \m/

INSPIRATION --> blogger person that who i'm admired ;
Ozu Abd Aziz & Atyn Junaidi (^_^)Y