HOME  | ISZAHAM  | GALLERY  | HEADLINE  | FACEBOOK  | TUMBLR  | TWITTER  | REVIEW

Labels

Art (1) babycakes (2) bag (2) Book (1) drop dead (3) DVD (2) Education (3) Event (10) fixie (2) Friend (12) Gig (5) Given (2) Headline (3) heart (6) Life (24) Photo (20) Review (8) SPA (1) SPP (1) stuff (7) t-shirt (4) Title (7) Website (1) Work (4)

Followers

The blog of Iszaham Sukor

Friday, March 11, 2011

Primary Colours

Sebenaqnya aku nak ceritaq tentang entry ni minggu lepais lagi, tak pi memandangkn internet macam KEHARAM lambat. Aku terpaksa tangguh niat aku nak updated. Sekarang aku updated guna Cyber Cafe, kalau tak HARAM nak boleh updated. Macam tula berukband, massa nak beli, kata LAJU ya amat. -.-"

Okay la, dah pasal internet lambat. Kalau ampa semua nak tau, aku sebenaqnya nak tunjuk gambaq rakan-rakan aku. Aku pi PENANG, melancong kat sana minggu lepais (aiceh, ayat melancong. tak boleh blah langsung). Dari rumah, aku bergerak bersama-sama kawan aku pergi PENANG, mula-mula aku STOP di SOUNDMAKERS, then kami semua pergi ke mana aku tak tau. Aku terlupa nama. Takpi, tujuan dia aku tau. Kami sambut hari jadi cik kak Nana saya. Semuanya dirancang oleh kekasih hati dia. Aji Margera ! :)

Gambaq-gambaq di bawah di snap oleh Wawa, Nana, Lisha, Aji, Ozu, Akym, Jebat dan Mirul. Aku suka gila semua gambaq-gambaq yang depa tangkap. Style dan lawa-lawa belakaq ! Terima kasih ampa semua, sayang ampa semua ketaq-ketaq.

P/S : BLOG SAYA SELEKEH SIKIT. MAAP LA NOH, KALAU ADA SILAP.

PICTURE (s)
|
|
|
|
|
|
|
|
v

(aku buat syok. )

(mereka semua tak buat muka macam saya -_-")

(budget MASKULIN)

(massa untuk makan. nyum. nyum.)



(kat sini la kami sambut BIRTHDAY NANA. group picture time !)

(group picture time !)

6 comments:

~Ery~ said...

cap aku jugak korang rembat! siot tol!hahha,..but cool!!!

zaham DOYLE said...

TENGILING =.=

wan sahaja said...

haaaaa...!!

zaham DOYLE said...

HAAAAA...!! -.-" BENDALA APA WAN. AHAHA. .D

+akufobia+ said...

red ranger ada perempuan eh.aa.

zaham DOYLE said...

ITULA. POWER RANGER MERAH :)

INSPIRATION --> blogger person that who i'm admired ;
Ozu Abd Aziz & Atyn Junaidi (^_^)Y