HOME  | ISZAHAM  | GALLERY  | HEADLINE  | FACEBOOK  | TUMBLR  | TWITTER  | REVIEW

Labels

Art (1) babycakes (2) bag (2) Book (1) drop dead (3) DVD (2) Education (3) Event (10) fixie (2) Friend (12) Gig (5) Given (2) Headline (3) heart (6) Life (24) Photo (20) Review (8) SPA (1) SPP (1) stuff (7) t-shirt (4) Title (7) Website (1) Work (4)

Followers

The blog of Iszaham Sukor

Sunday, May 29, 2011

Ride of the GEREK

Sebulan lepas saya ada post entry pasal FIXIE. Itu pun kerana saya pergi sekali kayuk bersama mereka di PENANG, pada April 29th, 2011. Dalam entry tu, saya ada tunjuk gambar frame shimano. Tetapi, masa tu saya tak buat apa-apa lagi. Malah, memang tak boleh bergerak, kayuk lagi la tak. Yang saya tahu, basikal itu LAST KAYUK pada tahun 90-an. Itu abah saya punya basikal. Jadi dah tak guna, sapa lagi yang patut guna kan, kalau bukan anak lelaki dia.

Jumaat, May 27, 2011. Akhirnya siap dah. Semuanya barang-barang biasa saja. Masih menunggu akan elaun. Dalam masa jangka yang pendek ni, saya cuba berjimat cermat untuk membeli barang-barang fixie itu. Gambar dibawah, yang terbaru terjadi kepada basikal abah saya, setelah dapat oleh anak lelakinya. Lampu satu pun belum ada. Sedikit masa lagi, baru nak "adjust" sikit-sikit.

(BACKGROUND; GERAI MAK CHEQ)

2 comments:

Aryes Coulborn said...

damn it!!!hahahha....fixie...

zaham said...

HAHA. MAU TAU LA .D

INSPIRATION --> blogger person that who i'm admired ;
Ozu Abd Aziz & Atyn Junaidi (^_^)Y